këngëtari

Skerdi jem premtimin e madh

Skerdi nuk ka ndërmend ta ndaloj ritmin.

Skerdi pas publikimit të bashkëpunimit me Diellzën ‘Shpirt zi’, njofton se ka ende një ‘bagazh’ të këngëve pa publikuar me të cilat do ‘dashurohen’ publiku.

“I kam shumë këngë dashurie sa do dashuroheni dhe do gjeni veten shumë në to ju premtoj”, ka shkruar reperi në një postim në Instagram.

Ai ka qenë ndër artistët më të angazhuar gjatë këtyre gjashtë muajve të fundit me projekte muzikore, dhe duket se ishte vetëm një fillim për të.