këngëtarja

Larg të ftohtit, këtu po pushojnë Tuna e Tiani

Në Kosovë është shumë ftohtë ditët e fundit, pasi, temperaturat kanë arritur – gradë celcius.

Por, këngëtarja Tuna nuk po e ndjen të ftohtit, pasi ka ikur në një vend të ngrohtë për pushime.

Ajo ka zgjedhur plazhet e Republikës Demonikane për t’i kaluar disa ditë pushimi me djalin e saj Tianin.

Këngëtarja nga atje me ndjekësit i ka ndarë disa imazhe dhe shihet se po kalon mjaft mirë.

Ndryshe Tuna për sa i përket muzikës është shumë e dashur për publikun dhe atyre u sjell projekte në të cilat e gjejnë veten.

 Kjo vihet re në suksesin e këngëve që ajo i sjell rrallë mirëpo ‘godet’ ashtu si edhe me albumin e fundit.