“Hasan Prishtina”

Universiteti i Prishtinës promovon 14 doktorantë të rinj

Në amfiteatrin e Bibliotekës Qendrore Universitare të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”, sot, është mbajtur ceremonia e gradimit të 14 kandidatëve për doktorë të shkencave. Kandidatët e shpallur doktorë të shkencave janë nga: Fakulteti Filozofik, Fakulteti i Shkencave Matematike Natyrore, Fakulteti i Filologjisë, Fakulteti Juridik, Fakulteti Ekonomik dhe Fakulteti i Mjekësisë.

Rektori i Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”, prof. dr. Marjan Dema, gjatë kësaj ceremonie, iu uroi doktorantët e rinj me ç’rast theksoi se puna me përkushtim e kandidatëve ka bërë që ata të jenë këtu ku janë sot, duke i bërë krenarë jo vetëm familjarët por edhe universitetin.

Kandidatët e shpallur doktorantë janë:

Dëfrim Gashi
Skënder Zhitia
Mustafë Haziri
Valbonë Mehmeti
Nesade Muja Bajraktari
Adil Olluri
Gëzim Qerimi
Rexhep Suma
Murtez Zekolli
Vjosa Fejza
Vlora Prenaj
Sinan Rusinovci
Zana Vela Gaxha dhe
Valbon Ajazaj