Miran Ramadani

Humor: Si monitorohet votimi i të vdekurve? (VIDEO)

Miran Ramadani dhe Mirdon Pacolli që njihen për humorin e tyre në rrjetet sociale dita e zgjedhjeve nuk iu shkoi pa aktivitet.

Ata kanë zgjedhur varrezat për të ‘monitoruar’ procesin e votimeve, njofton Klan Kosova.

Sipas tyre ka një numër të madh edhe të të vdekurve që kanë kryer ‘obligimin qytetar’.

Më poshtë shikoni videon e tyre:

loading…