Kandidati i NISMA

Smakiqi: Çka i duhet votuesit të zgjedh në fletëvotim më 6 tetor?

Kandidati i NISMA-s për deputet, Xhevdet Smakiqi ka thënë programi më i qartë është i NISMA-s dhe kandidati më i denjë për kryeministër është Fatmir Limaj.

Smakiqi në një shkrim në Facebook theksoi se më 6 tetor votuesit i duhet të zgjedh më të mirët.

Ky është shkrimi i tij në Facebbok:

•Programin më te qartë politik ekonomik e social qe e ka NISMA,AKR&PD
• Udhëhqesin më të denjë për Kryeministër qe e ka NISMA Socialdemokrate Fatmir LIMAJ
• Kandidatet për deputet me shkollim akademik, përvojë jetësore e mbi te gjitha te thjeshtë qe pushtetin e ushtrojnë me mirësjellje e përgjegjësi
•Parimet për zbatim siç janë LIRI,DREJTËSI&SOLIDARITET.
• Përfaqëses te votuesit qe nuk vrapojnë me arrogancë te jenë në rreshtin e parë ne karrigë e në rreshtin e fundit në suksese.

#Bashkëpërshtetin
#QeveriaLIMAJ
#110bligimeperju

loading…