Raporti i Policisë

Mosmarrëveshje për pronën, rrahje në mes shtatë personave

Shtatë persona janë arrestuar në fshatin Lismir të Fushë Kosovës, të cilët pas një mosmarrëveshje që kishin pas ndërmjet veti për një pronë, kanë vazhduar me kanosje dhe sulm nga të dy palët.

Të dyshuarit nuk kanë kërkuar ndihmë mjekësore dhe te ta nuk janë vërejt shenja apo lëndime të dukshme.

Me vendim të prokurorit të gjithë të dyshuarit dërgohen në mbajtje për 48 orë.

loading…