11 ushqime

11 ushqimet që mund të blihen me një dollar në pjesë të ndryshme të botës

Një dollar amerikan është 109.7 lekë në vendin tonë dhe, varësisht nga vendi në të cilin ndodheni, ju mund të blini gjërat më të ndryshme me pak ndryshime.

Pavarësisht se është një shifër jashtëzakonisht e ulët, në disa pjesë të botës mund të shpenzohet për të blerë 12 vezë, 3 hamburger me djathë, shishe birrë ose vetëm një fetë bukë.

Ja cilat ushqime mund të blihen me vetëm një dollar në pjesë të ndryshme të botës.

Gjithashtu, mund të na sugjeroni se çfarë mund të blihet në vendin tonë me këtë shume parash.