Problemet

11 mjeshtra të zgjedhjes së problemeve që meritojnë medalje të artë

Me këmbënguljen dhe vullnetin e duhur, nuk ka probleme që nuk zgjidhen. Madje, disa herë, njerëzit janë aq shumë inovativë me mënyrat që ndjekin në zgjidhjen e një problemi sa na lënë pa fjalë.

Në këto raste na lind pyetja: Po mua si nuk më kishte shkuar në mendje?

Njerëzit mund të jenë aq krijues sa të zhyten në një fuçi në vend të një pishine ose edhe të veshin këpucë të ndryshme pa e vrarë shumë mendjen.

Kështu, ne ju kemi sjellë, në galerinë e më poshtme, disa raste të personave, kreativiteti i të cilëve meriton një duartrokitje të madhe.