“Black Hawk”

​Tronditëse / Talibanët vrasin përkthyesin e amerikanëve dhe e varin në helikopterin e amerikanëve! VIDEO

Një video horror nga Afganistan ka pushtuar faqet e mediave ndërkombëtare, në të cilën shfaqet një burrë i varur në një helikopter “Black Hawk” që lëviz përreth Kabulit.

Sipas raportimeve, dyshohet se viktima është një përkthyes i amerikanëve dhe se veprimi i talibanëve është për të trembur të gjithë kundërshtarët dhe bashkëpunëtorët e të huajve se do të kenë fatin e tij.

Më herët u raportua se talibanët kishin nisur një ofensivë për të gjetur të gjithë personat që kishin punuar për trupat e huaja./A2