Testimi

​Testoni veten sa jeni të vëmendshëm: Gjeni pesë objekte të fshehura

Testoni vizionin tuaj dhe fuqinë e vëzhgimit në një detyrë në të cilën duhet të gjeni pesë objekte të fshehura në foto – një thikë, një ibrik çaji, doreza, rrufe dhe një unazë.

Sigurisht, kjo duhet të bëhet në kohën më të shkurtër të mundshme.

A jeni gati? Nisuni!

A keni arritur?

Në rast se keni hequr dorë po ju sjellim zgjidhjen. Do të befasoheni.