Ilegalisht

​Tentojnë të hynë në Kosovë, dy të arrestuar

Dy persona janë arrestuar në pikë kalimin kufitar Hani i Elezit, pasi që nuk kanë zbatuar masat e qeverisë për kontroll në kufi pasi që kishte ardhur nga Bullgaria përmes Maqedonisë.

Me vendim të prokurorit të dyshuarit janë dërguar në Karantinë dhe rasti në procedurë të rregullt.