Suhareke

​Shpërndan video me përmbajtje pornografike dhe keqpërdorim të fëmijëve, arrestohet

Një person është arrestuar në Suharekë, pasi që i njëjti kishte shpërndarë video me përmbajtje pornografike.

Sipas policisë, rasti ka ndodhur dje dhe po hetohet për keqpërdorim të fëmijëve në pornografi.

Me vendim të prokurorit telefoni mobil është sekuestruar, ndërsa i dyshuari lirohet. Rasti në procedurë të rregullt.