Mitrovicë

​Serbja kërcënon me thikë bashkëshortin dhe vajzën

Një serb nga fshati Leshak të Mitrovicës ka njoftuar se është sulmuar nga bashkëshortja e tij serbe, me thikë, si dhe ka kanosur vajzën e tyre serbe.

Me vendim të Prokurorit rasti shkon në procedurë të rregullt.