Punimet

​Rruga ‘Gani Butka’ në kryeqytet mbyllet për qarkullim

Komuna e Prishtinës njofton qytetarët se më datën 14 dhe 15 gusht, rruga “Gani Butka” do të mbyllet për qarkullim për shkak të punimeve dhe sanimit të kanalizimit nga Kompania e Ujësjellësit Rajonal “Prishtina”.

“Luten qytetarët që e qarkullojnë këtë rrugë, të bëjnë devijimin e rrugës gjatë këtyre dy ditëve. Ju faleminderit për mirëkuptim”, thuhet në njoftim.

loading…