KQZ

​Rezultatet nga numërimi i 27.35% të votave me kusht

Në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve vazhdon edhe sot numërimi i votave me kusht dhe votave të personave me nevoja të veçanta.

Këto janë rezultatet nga numërimi i 27.35% të votave me kusht dhe votave të personave me nevoja të veçanta.

Zëdhënësi i KQZ-së, Valmir Elezi ka konfirmuar se numërimi do të vazhdojë sot.

loading…