VW

​Polo i ri-dizajnuar debuton më 22 prill

Volkswagen njoftoi për të enjten premierën në internet të modelit të ri-stilizuar Polo, dhe njoftimi shoqërohet me një foto që tregon një detaj nga pjesa e përparme e makinës së rifreskuar.

Përveç dritave të reja dhe grilës së përparme, Polo i ri-dizajnuar do të ketë gjithashtu drita LED moderne të ditës të lidhura vizualisht nga një shirit LED.

Ri-stilizimi do të përfshijë gjithashtu një logo të re VW, si ajo në Golf 8.

Volkswagen pritet të përmirësojë në mënyrë diskrete brendësinë e automjetit, ndërsa nuk priten ndryshime të rëndësishme në drejtim të motorizimit.