Studimi

​Nëse e keni këtë në shtëpi, do të tërhiqni probleme financiare!

Këto gjëra sjellin energji të keqe në shtëpinë tuaj çdo ditë – kushtojini vëmendje!

Energjia e keqe në shtëpi mund të jetë: e ndenjur, energjia e ngjarjeve të mëparshme të këqija dhe energjia e krijuar nga papastërtitë dhe rrëmujat.

Energjia e krijuar nga rrëmujat shkakton: lodhje, letargji, peshë të tepërt, lidhje me të kaluarën, probleme me tretjen, konfuzion, respekt i pamjaftueshëm për veten dhe të tjerët, grindje, depresion, koprraci.

Për shembull: nga pamja e kuzhinës ne mund të përcaktojmë shëndetin e të gjithë familjes. Sipas pamjes së dhomës së ngrënies, komunikimi në pjesën e brendshme të familjes. Nga pamja e dhomës së ditës mund të konkludojmë se si është jeta shoqërore e familjarëve.

Diagnostikimi i bazuar në rrëmujat në pjesë të caktuara të shtëpisë (prishja, gjërat e vjetra, myku, lagështia, gjendja e dobët e mureve) në lidhje me funksionin e tyre të përdorimit, sjell probleme në aspekte të caktuara të jetës.

Bodrumi – përfaqëson nënndërgjegjen tuaj, çështjet e pazgjidhura të së kaluarës, vonesat në zgjidhjen e situatave të vështira, barrën e një paraardhësi, një sekret të errët në familje, ndërhyrjet në komunikimin me vëllezërit e motrat dhe çështje gjyqësore të pazgjidhura.

Tavani ose kulmi – përfaqëson idetë dhe të ardhmen tuaj; nëse ka një rrëmujë, aspiratat dhe mundësitë tuaja janë të kufizuara, e ardhmja është e bllokuar dhe ekziston frika e së njëjtës.

Dollapët – rrëmujat në ta sjell depresion, dhe dembelizëm në vendin e punës.

Hyrja – parandalon përparimin e jetës, përpjekjet e panevojshme, komunikimin e dobët, kollën.

Korridori – një problem me venat, arteriet dhe qarkullimin.

Kuzhina – problem shëndetësor.

Frigoriferi – problem me financat.

Nënkrevati – lodhje kronike, gjumë i shqetësuar, paaftësi për të mbarsur.

Ormani – jetë e çrregullt, mendje e çrregullt, pakënaqësi, paaftësi për të lëvizur.

Gardëroba – problemet e akumuluara janë duke pritur për ju për të zgjidhur, dhimbje koke.

Dhoma e vogël – problem i fshehur.

Tualeti – frika e brendshme.

Dhoma e ditës – jetë e dobët shoqërore, shpirtërore e dobët.

Garazhi – je i kufizuar, nuk ke liri në jetën tënde.

Shkallët – pamundësia e zhvillimit personal.

Tavolina e punës – e keni të vështirë të mbaroni fillimin e një biznesi.

Dyshemeja – financat tuaja (shumë kuti në dysheme, libra dhe gjëra të tjera, parandalojnë rrjedhën e parave në qarkullim).

Pastërtia është afër devotshmërisë dhe transformimi më i madh i mjedisit ndodh vetëm kur rregullohet dhe pastrohet plotësisht.