Zëdhënësja e BE-së

​Kocijançiq: Prishtina dhe Beogradi përcaktojnë dialogun

Zëdhënësja e BE-së, Maja Kocijançiq, ka deklaruar se dialogu Beograd-Prishtina është në nivel presidencial dhe se roli i Përfaqësueses së Lartë Federica Mogherini duhet të ndërmjetësojë në atë dialog.

Kocijançiq u përgjigj duke iu përgjigjur akuzave të kryeministrit të Kosovës Ramush Haradinaj se Mogherini ishte fajtore për ndërprerjen  e dialogut.