Pandemia

​Këta janë 26 lojtarët e Serie-A të infektuar me Covid-19

Me infektimin e dy futbollistëve të Milan, Gianluigi Donnarumma dhe Jens Petter Hauge shkon në 26 numri I futbollistëve të Serie A që rezultojnë ende pozitivë me Covid-19.

Për momentin, skuadra më e goditur është Parma me 7 futbollistë të infektuar, emrat e të cilëve nuk janë bërë publikë.

Të prekurit te të gjithë skuadrat e Serie A:

Atalanta

Marco Carnesecchi

Crotone

Denis Dragus

Genoa

Petar Brlek, Darian Males

Hellas Verona

Koray Gunter

Inter

Milan Skriniar, Roberto Gagliardini, Ionut Radu

Juventus

Cristiano Ronaldo

Milan

Matteo Gabbia, Gianluigi Donnarumma, Jens Petter Hauge

Parma

7 calciatori (emrat nuk janë publikuar nga klubi)

Roma

Amadou Diawara, Riccardo Calafiori

Sassuolo

Jeremy Toljan

Spezia

Guido Maggiore, Martin Erlic

Torino

2 calciatori (emrat nuk janë publikuar nga klubi)