FBK

​Hidhet shorti Superligës së Kosovës së basketboll

Është hedhur shorti për edicionin e ri në Prince Caffe Superligën e Kosovës në basketboll. Edicioni i ri do të fillojë në mesin e muajit shtator.

Ky edicion pritet të jetë shumë interesant, kurse nuk mungojnë ndeshjet interesante që nga java e parë, ku përballen Prizreni 16 dhe Rahoveci, ndërsa kampioni Golden Eagle Ylli në xhiron e parë përballet me Trepçën. Skuadra e inkuadruar në elitë, Drita ndeshet me Sigal Prishtinën, kurse çifti i fundit është Peja-Bashkimi.

Rivalët e vjetër, Peja dhe Sigal Prishtina do të përballen në javën e dytë.

Edicioni i ri do të nisë me Final 8 Superkupa, ku marrin pjesë tetë skuadrat e elitës nga 1 deri më 5 Shtator.

PRINCE CAFFE SUPERLIGA

XHIROJA I

Trepça – Golden Eagle Ylli

Prizreni 16 vs Rahoveci

Drita vs Sigal Prishtina

Peja vs KB Bashkimi

XHIROJA II

Golden Eagle vs Bashkimi

Sigal Prishtina vs Peja

Rahoveci vs Drita

Trepça vs Prizreni 16

XHIROJA III

Prizreni 16 vs Golen Eagle Ylli

Drita vs Trepça

Peja vs Rahoveci

Bashkimi vs Sigal Prishtina

XHIROJA IV

Golden Eagle vs Sigal Prishtina

Rahoveci vs Bashkimi

Trepça vs Peja

Prizreni 16 vs KB DRITA

XHIROJA V

Drita vs Golden Eagle Ylli

Peja vs Prizreni 16

Bashkimi vs Trepça

Sigal Prishtina vs Rahoveci

XHIROJA VI

Golden Eagle Ylli vs Rahoveci

Trepça vs Sigal prishtina

Prizreni 16 vs Bashkimi

Drita vs Peja

XHIROJA VII

Peja vs Golden Eagle Ylli

Bashkimi vs Drita

Sigal Prishtina vs Prizreni 16

Rahoveci vs Trepça