Ramush Haradinaj

​Haradinaj: Shën Tereza i bënë krenarë të gjithë shqiptarët

Kryetari dhe deputeti i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Ramush Haradinaj ka kujtuar 111 vjetorin e lindjes së Shën Terezës.

Haradinaj shkroi se “Fuqia e saj rrezatuese, përkushtimi i saj në mbrojtje të jetës njerëzore, trashëgimia e jashtëzakonshme që la, bënë krenarë të gjithë shqiptarët”.

Ndër të tjera Haradinaj vlerësoj kontributin e saj dhënë botës e veqenarisht humanizmin.