Chevrolet Z06

​Gara në autostradë – Chevrolet përplaset pak sekonda pas nisjes VIDEO

Chevrolet Z06 është një veturë e fuqishme, e mundësuar nga një motor 7.0-litër V8 atmosferik që jep rreth 600 kuaj fuqi.

Vozitësi i kësaj makine vendosi të garojë me një Mustang, i cili është i njohur si një makinë “famëkeqe” në Amerikë.

Gjatë fillimit të fuqishëm, shoferi humbi kontrollin e pjesës së pasme dhe përplasi plotësisht makinën e tij në autostradë.

Se si ndodhi e tëra kjo, ju mund ta mësoni në videon e bashkangjitur.