Përfundon seanca

​Deputetët fillojnë të largohen nga Kuvendi

Pas votimit të mocionit të mosbesimit për qeverinë Kurti, deputetët kanë filluar të lëshojnë objektin e Kuvendin të Kosovës.

Për shkak se mediat mund të qëndrojnë vetëm jashtë rrethojave të ndërtesës, është e vështirë te identifikohen deputetët dhe ministrat cilët po dalin, meqë ata largohen me vetura.

Qeveria u rrëzua me 82 vota për, 32 kundër e një abstenim.