Gabim

​Autogoli më qesharak i vitit: Portieri e driblon veten dhe shënon autogol

Portieri 27-vjeçar i Ascolit, Filippo Perucchini, nuk do ta harrojë kurrë autogolin që e dha gjatë ndeshjes mes Palermos dhe Ascolit në Serie B, nivelin e dytë të futbollit në Itali.

Të luash kundër liderëve të ligës ishte një detyrë mjaft e vështirë për një klub si Ascoli, që pozicionohet në mes të tabelës së Serisë B. Mirëpo, Perucchini e komplikoi këtë gjë edhe më shumë kur i shënoi vetes autogol

https://twitter.com/twitter/statuses/1078407408282750976