Gjoba

​1171 gjoba dhe një aksident me fatalitet për 24 orë në Kosovë

Një mijë e 171 tiketa të trafikut janë shqiptuar gjatë 24 orëve të kaluara nga Policia e Kosovës.
Një aksident me fatalitet ka ndodhur ditën e marte, 15 aksidente përfunduan me të lënduar, kurse 22 pa të lënduar.

Sipas raportit policor, 20 persona janë arrestuar, 5 janë dërguar në mbajtje, kurse 5 të tjerë në vuajte të dënimit.