Varësia

​10 shenjat që tregojnë se një grua është e varur nga burri i saj

Para se të bëni ndonjë hap, kërkoni mendimin dhe lejen e tij? Kjo mund të nënkuptojë që marrëdhënia juaj nuk funksionon fare dhe se ju humbni veten në të.

Nëse e njihni veten në pikat e mëposhtme, ju jeni plotësisht të varur nga partneri juaj.

1. Ju jeni bërë aq e varur nga ai sa që nuk do të shkoni kudo, dhe madje edhe nëse janë në pyetje shoqëria me miket, edhe pse e dini se kjo i nervozon ata.

2. Ju ndiheni të humbur dhe të dëshpëruar kur nuk jeni së bashku, pasi ai është aktualisht burimi juaj i vetëm i lumturisë dhe kënaqësisë.

3. Ju jeni në frikë të vazhdueshme se ai do t’ju brakisë.

4. Para se të bëni ndonjë hap, kërkoni mendimin dhe lejen e tij.

5. Ju dëshironi vëmendjen e tij në çdo çmim, qoftë edhe përmes grindjes apo detyrimit.

6. Bëni gabime në punë, pasi gjithmonë mendoni rreth tij, ku është dhe çfarë po bën.

7. Ju keni braktisur miqtë, familjen … Më nuk mendoni për takime, pasi ia kushtoni gjithë kohën tuaj të lirë atij.

8. Asnjëherë nuk e refuzoni seksin, edhe kur nuk jeni të disponuar, pasi e sini se atij i pëlqejnë dhuratat dhe befasitë.

9. Nuk është problemi juaj të shpenzoni të gjitha pagesat tuaja, sepse ju e dini se doni dhurata dhe surpriza.

10. Keni frikë të rrini vetëm dhe të mos jeni me të përsëri.