Ramush Haradinaj

​​Haradinaj: Uroj që bashkë t’ia dalim shumë sfidave që na presin!

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj është ndjerë i nderuar nga mijëra mesazhe urimi që ka pranuar në festën e ndërrimit të moteve.

“I nderuar nga mijëra mesazhe urimi që kam pranuar këto ditë, në festën e ndërrimit të motmoteve.

Në pamundësi për ta kthyer secilin mesazh të pranuar, më lejoni që t’i falenderoj të gjithë homologët e rajonit, miqtë ndërkombëtarë, diplomatët që shërbejnë në vend, përfaqësuesit e institucioneve tona dhe mijëra qytetarë nga gjitha trevat tona, për urimet e tyre për vitin e ri.