Suharekë

​​Bie fasada e ndërtesës së ndërtuar në vitin 2017, rrezikon jetën e qytetarëve

Ka rënë fasada e një ndërtese në Suharekë dhe për shkak të lartësisë që kishte, ka rrezikuar jetën banorëve.

Kjo ndërtesë është ndërtuar në vitin 2017, dhe besohet se shkak i rënies së fasadës, po shihet të jetë cilësia e dobët e ndërtimit.

Në vendin e ngjarjes ka dalë kryetari i Komunës së Suharekës, Bali Muharremaj si dhe njësitet policore, të cilët raportuan se nuk ka viktima, apo të lënduar.